Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Kirken som børnefri zone. Nej ikke hér!

Charterrejser og flyrejser kan bestilles og fås som børnefri rejser. På samme måde tales og skrives der nu også om gudstjenester og kirker som børnefri zoner. Den retning har vi ingen planer om at gå i. Det glæder os, hver gang der er barnedåb i Frimenighedskirken - med det børnefølge, det ofte bringer med sig. Som det iøvrigt altid glæder os, når menighedens børn og børnebørn finder vej til kirke og gudstjeneste.

Hvis det ikke er i kirken, børn skal lære at gå i kirke, hvor er det så? Og hvis det ikke er, mens de er børn, de skal lære det, hvornår er det så? Vi holder flere gange om året særlige gudstjenester og arrangementer for børn og børnefamilier, som jo også er meget velkomne ved søndagens almindelige gudstjenester. Vi hører også gerne fra børnefamilier om ønsker, idéer eller forslag i forhold til børn og kirke.

Velkommen til Snapperklubben - hele Danmarks dåbsklub

Kærer dåbsfamilie
Kender I det, når det er en helt særlig dag? Sådan en dag, som ikke er ligesom alle de andre. Som man glæder sig til flere dage i forvejen, så man kan mærke det helt ned i maven. Som fødselsdag. Og juleaften, Og dåbsdag.
Klik her