Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Læs om aktuelle arrangementer i kirkebladet, via kalenderen her på hjemmesiden eller på Facebook og Instagram.


Møder og foredrag

Torsdagsmøder og det, der ligner

Forår, efterår og vinter er der ud over gudstjenesten i kirken møder i konfirmandstuen, som regel om torsdagen og deraf navnet. Det kan være om et aktuelt emne i bred forstand - en nulevende forfatter, de har udgivet en spændende bog, eller en afdød forfatter, som igen er aktuel - måske, fordi han eller hun er kommet med vægtige overvejelser, som vi også i dag kan tage til os til eftertanke. Andre igen kan fortælle os om den landsdel, vi er rundet af. Og hvorfor er det lige, at vi er kirke her.

Har du forslag til interessante emner eller personer, hører vi gerne fra dig.

Kommende arrangementer

Ingen begivenheder fundet.

Koncerter

I løbet af året inviterer vi til koncert i Frimenighedskirken.

Vi har bl.a. haft besøg af Anne Linnet, Sct. Marie Kirkes Motetkor, Trio Col Basso, Duolog og Zenobia.

Kommende koncerter

Ingen begivenheder fundet.


Udstillinger

Billeder i konfirmandstuen

Som fast udsmykning vil Svend Boe Hauggaards skitse til Se, nu stiger solen-antependiet fremover hænge på konfirmandstuens endevæg. Udgangspunktet er selvfølgelig Jakob Knudsens store salme Se, nu stiger solen (DDS 754), og det er især strofen Lysvæld bag ved lysvæld i himlen ind, som Hauggaard har ladet sig inspirere af i arbejdet med det nye altertæppe til Frimenighedskirken.

Højskolekurser

Korte kurser på Rødding Højskole

Rødding Højskole tilbyder et bredt spektrum af korte kurser - her er noget for enhver smag. Uanset om du er interesseret i egnen, sang, journalistik, politik, natur, historie, tekstil, religion eller bare ønsker at deltage på et alment højskolekursus, har vi et kursus, der passer til dig. Også i år har du mulighed for at tage på højskole med din familie eller tilbringe nytåret på vores populære højtidskursus. Du kan også komme med højskolen ud at rejse. På Rødding Højskole møder du, uanset dit kursusemne, engagerede foredragsholdere og undervisere samt medkursister fra hele landet.

Læs mere om kurser og Rødding Højskole her.


På tur

I løbet af året arrangeres ture ud i landet...

Fælles transport
På ture ud i landet eller til andre lande er det ikke kirkebilen, der holder for døren, men der kan som regel aftales fælles transport i forbindelse med tilmelding.

Kommende ture

Ingen begivenheder fundet.