Gudstjeneste og efterfølgende fernisering

18.11.2018 kl. 10:00 - 11:00

Der vil være fernisering af Livstråde, skabt af Bettina Andersen, søndag den 18. november i konfirmationsstuen lige efter gudstjenesten kl. 10. I tillæg til brodøse Bettina Andersens livstråde arrangerer Inger Storm tillige, at flere broderier af lokale kvinders hænder også kommer frem i lyset.

”Der er nogle tråde, som følger os gennem hele livet … Bevidst og ubevidst. Af og til dukker de op igen. Og pludselig giver de ny mening. I en ny sammenhæng”, fortæller Bettina Andersen fra Brodøsens Værksted & Galleri, Islands Brygge, København.

Bettina Andersen er autodidakt kunstner, som har udstillet adskillige steder både nationalt og internationalt. Denne gang udstiller hun nogle af sine værker og tasker i Rødding Frimenighed samtidig med, at hun inviterer til workshop i konfirmandstuen tirsdag den 20. november kl. 19. Denne aften fæstner vi med frit håndbroderede sting nogle af livets tråde, nemlig hvide mellemværk, blonder og broderier på bundstof.

Hvis du i dine gemmer har hvide kniplinger, broderier, mellemværk eller blonder, der må klippes og sys i, må du gerne tage dem med. Familiens tekstile tråd kan denne aften sys ind i en ny sammenhæng og tid. Du kan evt. sy et lille ophæng, pude eller enkel kosmetikpung.

Du behøver ikke at kunne en masse broderi på forhånd, men du må gerne være begejstret og nysgerrig for håndværket og kulturen bag broderi. I frit broderi lærer du at arbejde selvstændig med hele processen – fra idé til færdigt broderi – altså en opgave for både hoved og hånd.

Alle, både begyndere og øvede, kan deltage. Mulighed for køb af lille startpakke til 30,- kr. www.bettinaandersen.dk

<- Tilbage