Sang under kirketag

Sang under kirketag - en times sang i Frimenighedskirken i timen fra kl. 16.30 til 17.30

Fri entré - og vi vil gene være mange, så kirketaget måske løfter sig.

Der er Sang under kirketag

Torsdag den 9. februar kl. 16.30 organist Charlotte Støjberg

Torsdag den 28. februar kl. 19.30 ved Mette Geil og med Charlotte Støjberg ved klaveret

Torsdag den 2. marts ved salmedigter Hans Anker Jørgensen

Hver gang fri entré - og vi vil gerne være mange!

Torsdagsmøder og det, der ligner

Forår, efterår og vinter er der ud over gudstjenesten i kirken møder i konfirmandstuen, som regel om torsdagen og deraf navnet. Det kan være om et aktuelt emne i bred forstand - en nulevende forfatter, de har udgivet en spændende bog, eller en afdød forfatter, som igen er aktuel - måske, fordi han eller hun er kommet med vægtige overvejelser, som vi også i dag kan tage til os til eftertanke. Andre igen kan fortælle os om den landsdel, vi er rundet af. Og hvorfor er det lige, at vi er kirke her.

Se i kirkeblad eller på hjemmesidens aktuelle kalender - eller på Facebook-siden og måske giv os et like!

Har I forslag til interessante emner eller personer, hører vi gerne.

Læsekreds forår 2017

Læsekredsen, med Georg Bendix og Mette Geil som vore guider, vil også i den nye sæson være åben for såvel nye som tidligere deltagere.

Vi mødes i konfirmandstuen torsdage kl. 16.00 og ca. halvanden time frem. Der serveres en kop kaffe og den sidste gang i sæsonen også suppe og et glas vin.

Torsdag den 2. februar: Selvportræt af af Edouard Levé

Torsdag den 23. marts: Hvis det er af Helle Helle

Torsdag den 18. maj: Lykke-Per af Henrik Pontoppidan

Bøgerne ligger til udlån i konfirmandstuen i god tid forud for mødedagene.

God læselyst og vel mødt!