"Så bliver da tro, håb og kærlighed, disse tre. Men størst af dem er kærligheden", skrev Paulus. Siden har mennesket til alle tider kredset om og kæmpet med de tre begreber. Vi vil så gerne, at tro, håb og kærlighed skal fylde og give mening i vores liv, da de handler om livets tre vigtigste relationer: forholdet til Gud, forholdet til den anden og forholdet til mig selv.

Kursusvært: Mette Geil

Munk, oprører og reformator. Det var i 1517, at Martin Luther slog sine 95 teser op på kirkedøren i Wittenberg. Opgøret med den katolske kirke var i gang, og grundstenen til protestantismen blev lagt.

Kursusvært: Mette Geil

Korte kurser på Rødding Højskole

Rødding Højskole tilbyder et bredt spektrum af korte kurser - her er noget for enhver smag. Uanset om du er interesseret i egnen, sang, journalistik, politik, natur, historie, tekstil, religion eller bare ønsker at deltage på et alment højskolekursus, har vi et kursus, der passer til dig. Også i år har du mulighed for at tage på højskole med din familie eller tilbringe nytåret på vores populære højtidskursus. Du kan også komme med højskolen ud at rejse.  På Rødding Højskole møder du, uanset dit kursusemne, engagerede foredragsholdere og undervisere samt medkursister fra hele landet.

Læs mere om kurser og Rødding Højskole her